Ana Sayfa Haberler Tüm hukuk yazılım ihtiyaçlarınız yarını beklemeden bugün çözülüyor!

Tüm hukuk yazılım ihtiyaçlarınız yarını beklemeden bugün çözülüyor!

800
0

Tüm hukuk yazılım ihtiyaçlarınız yarını beklemeden bugün çözülüyor! KHYK – Jurisdictio, Yenisey-Kazancı Doktrinbank ve T-HOS tek bir kampanyada.

Eksik kalmadan, yanlışa düşmeden doğru bilgiye ulaşın. 0212 296 87 51-52’yi arayın ya da www.kazancihukuk.com adresinden ücretsiz deneme üyeliğinizi başlatın.

KHYK – Jurisdictio ile tüm hukuk mevzuatına, emsal kararlarave elektronik kitaplara – makalelere dilediğiniz yerden, dilediğinizbilgisayardan erişeceksiniz. Başlık kavramdan emsal kararlara hızla erişin. Aradığınız kavramlarla ilgili mevzuatın tüm alt dallarına varan ilişkilerine ulaşın. Yayımladığımız kitapları ve makaleleri internet üzerindenokuyun, bilgisayarınıza kopyalayın, atıf yapın.

Tecrübeli hukukçuların, hocaların makalelerine ve yazılarına ulaşın. Uygun fiyatı ve kolay kullanılabilirliği ile her an her yerden tüm hazırlığınızı ve fikri çalışmanızı güvenilir ve doğru kaynaklara dayanarak tamamlayın.

Yenisey-Kazancı Doktrinbank ile tezlere, kitaplara, makalelere, karar incelemelerine, hukuki mütalaalara ve bilirkişi raporlarına erişin.

T-HOS ile işbirliğimiz sayesinde kullanımı kolay ve etkili Hukuk Büro Otomasyon Yazılımı’ndan faydalanın. İcra dosyalarınızı kolayca işleyin. Döküman yönetimi ve arşivleme sistemi sayesinde dosyalarınız siz nereye gidiyorsanız, orada internet ile yanınızda. Ajanda, iş ve görev yönetimi, kasa,raporlama, dava ve müvekkil ilişkilerinizi zahmetsizce organize ederek kontrol altına alın.

www.kazancihukuk.com adresinini hemen ziyaret edin ya da0212 296 87 51 – 52 – 53 telefonları aracılığıyla uzman danışmanlarımıza ulaşınız. Sizlere, 60 yılı aşan tecrübemizlekesintisiz hizmet vermek için hazırız.

Önceki İçerikY9HD 25.3.2010 E.2008/21894 – K.2010/8111
Sonraki İçerikY15HD 9.3.2010 E.2009/1540 – K.2010/1309

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.